0 ден
  • 2 Cannes Crumbs Перници 1.500 ден 999 ден

   2 Cannes Crumbs Перници

   Традиционална форма на перница e конструирана да нуди максимално ниво на поддршка на вратот и главата, како и правилна поставеност на ‘рбетот за време на спиењето. Обвивката на Cannes Crumbs перницата е од ткаен материјал кој обезбедува пријатно чувство додека спиете. Внатрешноста на перницата е исполнета со мали парчиња на полиуретан  кои нудат совршено распоредување на тежината на главата на самата перница.
   Перницата е идеална за спиење во сите позиции.
   Навлаката може да се пере во машина на 60°C.
   Сите материјали од кои е направена Cannes Crumbs перницата се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   Димензија45 x 70 x 18cm
   1.500 ден 999 ден

   Достапност: instock

   1.500 ден 999 ден

   Достапност: instock

  • 2 Принтани перничиња 279 ден

   2 Принтани перничиња

   Разубавете ја вашата дневна соба со украсните перничиња на SomniaShop
   Украсните перничиња, како незаобиколен детал во домот, покрај удобноста која ја нудат, може да внесат и специфичен амбиент во просторот со нивниот дезен. Печатените украсни перничиња се направени од 65% памук и 35% полиестер за нежност и лесно одржување.
   Украсните перничиња се полнети со полиестерски влакна сместени во полипропиленска обвивка.
   Печатените перничиња може да се перат во машина на 60°C.
   Сите материјали од кои се направени украсните перничиња се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   Димензија45 x 45 x 11cm
   279 ден

   Достапност: instock

   279 ден

   Достапност: instock

  • 5 out of 5

   Breathable Перница 799 ден

   Breathable Перница
   5 out of 5

   Совршена комбинација од најдобар квалитет на полиестерски влакна и мемори пена. Уникатниот облик на перницата овозможува совршена прилагодливост на главата и вратот без разлика во која позиција спиете како и оптимален проток на воздух во текот на спиењето. Најновата технологија која е искористена во оваа перница овозможува оптимално проветрување. “Cool sense” штепованата обвивка гарантира одржување на совршена температура во текот на спиењето. Најидеална е за луѓе кои се потат додека спијат.

   799 ден

   Достапност: instock

   799 ден

   Достапност: instock

  • Cannes Crumbs Перница 750 ден 549 ден

   Cannes Crumbs Перница

   Традиционална форма на перница e конструирана да нуди максимално ниво на поддршка на вратот и главата, како и правилна поставеност на ‘рбетот за време на спиењето. Обвивката на Cannes Crumbs перницата е од ткаен материјал кој обезбедува пријатно чувство додека спиете. Внатрешноста на перницата е исполнета со мали парчиња на полиуретан  кои нудат совршено распоредување на тежината на главата на самата перница.
   Перницата е идеална за спиење во сите позиции.
   Навлаката може да се пере во машина на 60°C.
   Сите материјали од кои е направена Cannes Crumbs перницата се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   Димензија45 x 70 x 18cm
   750 ден 549 ден

   Достапност: instock

   750 ден 549 ден

   Достапност: instock

  • Clarissa перница 399 ден

   Clarissa перница

   Clarissa перницата е со обвивка која е направена од мешавина на памучни и полиестерски влакна. Полиестерот овозможува при перење да не настани собирање на производот а памукот има антиалергени карактеристики и нежност на допир.
   Перницата е со штепована обвивка која дава дополнителна нежност како и цврстина и форма на самата перница.
   Традиционалната форма на Clarissa перницата e конструирана да нуди максимално ниво на поддршка на вратот и главата, како и правилна поставеност на ‘рбетот за време на спиењето. Обвивката на перницата е од мешавина на памук и полиестер и обезбедува пријатно чувство додека спиете. Внатрешноста на перницата е исполнета со полиестерски влакна кои нудат рамномерно распоредување на тежината.

   Навлаката може да се пере во машина на 60°C.
   Сите материјали од кои е направена Clarissa перницата се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   Димензија: 50х70

    

   399 ден

   Достапност: instock

   399 ден

   Достапност: instock

  • 5 out of 5

   Dual Color Сет 699 ден

   Dual Color Сет
   5 out of 5

   Донесете свежина во вашата спална соба со обоените Dual Color јоргани и перници. Dual Color јорган/и и Dual Color перницата/те сe изработени од микрофибер во боја и се исполнети со полиестерски влакна.
   Сетот вклучува единечен јорган и една перница или дупли јорган со две перници.
   Јорганот и перницата може да се перат во машина на 60°C.

   699 ден

   Достапност: instock

   699 ден

   Достапност: instock

  • Febreze перница 299 ден

   Febreze перница

   Елеганција, мекост и нежност- се во една перница.
   Пријатниот мирис на перницата ќе ве опушти и ќе ви помогне лесно да потонете во длабок сон.
   Febreze перницата ги елиминира непријатните мириси со помош на технологијата OdorClear од Febreze третманот.
   Додека другите третмани ги маскираат мирисите, Febreze третманот директно ја чисти непријатната миризба со помош на технологијата OdorClear – најдобрата формула за отстранување непријатен мирис во последните 18 години.

   Димензија: 50х70

   299 ден

   Достапност: instock

   299 ден

   Достапност: instock

  • Fun Flip Перница 999 ден

   Fun Flip Перница

   Fun-Flip перницата е составена од четири перници кои се лесно прилагодливи за добивање на различна форма на истиот во зависност од потребите и примената.
   Перницата може да ја користат деца и возрасни, и е идеална за читање и гледање телевизија.
   Четирите перници лесно се вадат од навлаката и можат индивидуално да се користат. Навлаката и перниците се перат во машина на 40oC.
   Сите материјали од кои е направен Fun-Flip перницата се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

    

   Димензија200 x 70 cm
   999 ден

   Достапност: instock

   999 ден

   Достапност: instock

  • Green Tea перница 299 ден

   Green Tea перница

   Донесете ја свежината на природата во вашата спална соба и овозможете си ароматерапија додека спиете со Green Tea перницата која е третирана со екстрат од зелен чај.
   Ароматите од Green Tea перницата се ослободуваат со топлината на главата а истовремено имате крвна циркулаторна стимулација на главата, меридијаните на вратот и акопунктурните точки. Со подобрената циркулација на крвта се стимулира работата на органите.
   Штепованата обвивка гарантира одржување на совршена температура во текот на спиењето а и чувство на нежност и мекост.
   Перницата е исполнета со силиконизиран топчест фибер.
   Green Tea перницата може да се пере во машина на 40°C.
   Материјалите од кои е направена Green Tea перницата се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   299 ден

   Достапност: instock

   299 ден

   Достапност: instock

  • Sound Asleep – музичка перница 490 ден

   Sound Asleep – музичка перница

   Sound Asleep музичката перницата ќе ви овозможи да се опуштите со звуците кои ги слушате без да му пречите на вашиот партнер/ка. Слушајте ја вашата омилена музика, аудио книги, па дури и научете сами јазик. Овој уникатен производ не бара апсолутно никакви слушалки.

   Димензија50 x 70 x 15cm
   490 ден

   Достапност: instock

   490 ден

   Достапност: instock

  • Uma перница 1.499 ден 899 ден

   Uma перница

   Ума – перница, уште еден од нашите ергономски модели на перници која што е технички дизајнирана да може индивидуално да се приспособи на Вашата висина и Вашата тежина. Ергономските карактеристики се земаа во предвид при дизајнот на перницата така да има многу прилагодливи елементи. Тоа значи дека главата, вратот и 'рбетот секогаш ќе бидат во права линија.

   Ума перницата е составена различни пени со различни густини, обликот е тајната за успехот на оваа перница. Перфорираниот центар  со мемориска пена на Ума перницата идеално се обликува според контурите на Вашата глава за да Ви даде максимална поддршка и удобност. Страните со “V” и “U” форми се за луѓе со различни ширини на рамената, Перницата е идеална за сите корисници како деца, жени и мажи.

   Технологијата на Ума перницата Ви гарантира мирен сон секоја вечер.

   Димензија: 40 x 60cm

   1.499 ден 899 ден

   Достапност: instock

   1.499 ден 899 ден

   Достапност: instock

  • Verano перница 250 ден

   Verano перница

   Традиционалната форма на перница e конструирана да нуди максимално ниво на поддршка на вратот и главата, како и правилна поставеност на ‘рбетот за време на спиењето. Обвивката на перницата е од микрофибер кој обезбедува пријатно чувство додека спиете. Внатрешноста на перницата е исполнета со полиестерски влакна кои нудат распоредување на тежината.
   Перницата е идеална за спиење во сите позиции.
   Перницата може да се пере во машина на 40°C.
   Сите материјали од кои е направена микрофибер перницата се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   Димензија:50 x 70cm

   250 ден

   Достапност: instock

   250 ден

   Достапност: instock

   На промоција

  • Uma перница 1.499 ден 899 ден

  • Snow White сет 750 ден 599 ден

  • Карбонски Сет 1.610 ден 1.290 ден