0 ден
  • Dreams 3.299 ден 2.299 ден

   Dreams

   Над-душек со дебелина од 5 cm, со добар проток на воздух и одлична удобност, кој ќе ви овозможи совршена поддршка на телото додека спиете.. Дополнителниот ревитализирачки третман го подобрува квалитетот и ја зголемува енергијата на телото. Совршено решение за вашиот кауч, софа или други неудобни површини за спиење.

   3.299 ден 2.299 ден

   Достапност: instock

   3.299 ден 2.299 ден

   Достапност: instock

  • Dual Layer Carbon 790 ден

   Dual Layer Carbon

   Карбонскиот заштитник за душек е мека и удобна подлога за спиење која освен удобност и заштита на вашиот душек овозможува и одлична терморегулација во текот на спиењето.
   Карбонскиот заштитник за душек во својата конструкција на материјалот има карбонски влакна кои го намалуваат електрицитетот и Ви овозможуваат по релаксиран сон и Ве заштитува од непријатен мирис како и од прашина.
   На четирите агли на заштитникот се поставени ластици за полесно прицврстување.
   Карбонски заштитник за душек може да се пере во машина на 40°C.
   Сите материјали од кои е направен карбонскиот заштитник за душек се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   790 ден

   Достапност: instock

   790 ден

   Достапност: instock

  • Febreze заштитник 400 ден

   Febreze заштитник

   Febreze е мека и удобна подлога за спиење со која покрај удобност и заштита на вашиот душек добивате одлична терморегулациона прекривка која истовремино ги елиминира непријатните мириси со помош на технологијата OdorClear од Febreze третманот.
   Секој мирис што го мирисате е всушност комплексен мал пакет молекули – поканети или не тие летаат низ вашите простории.

   Додека другите третмани ги маскираат мирисите, Febreze третманот директно ја чисти непријатната миризба со помош на технологијата OdorClear – најдобрата формула за отстранување непријатен мирис во последните 18 години.

   400 ден

   Достапност: instock

   400 ден

   Достапност: instock

  • Lunna заштитник 499 ден

   Lunna заштитник

   Мека и удобна подлога за спиење со која покрај удобност и заштита на вашиот душек добивате и одлична терморегулација.

   Сомниа заштитникот за душек е изработен од 100% Памук кој му дозволува голема дишливост на вашето тело додека спиете. Полнежот од 170 грама на метар квадратен на Сомниа заштитникот е направен од печени полиестерски влакна. На четирите агли на заштитникот се поставени ластици за полесно прицврстување.

   Сомниа заштитникот за душек може да се пере во машина на 40°C.
   Сите материјали од кои е изработен Lunna заштитникот за душек се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   499 ден

   Достапност: instock

   499 ден

   Достапност: instock

  • Margo 3.200 ден 2.499 ден

   Margo

   Марго наддушекот е изработен од две јадрени целини кои се залепени – соединети во едно јадро. Дебелината на јадрото е 4cm, 2cm HR пена и 2cm мемори пена. Различните јадра се соединуваат и создаваат средно крута или мека површина.
   Јадрото на душекот е обвиткано со Lahey® навлака од ткаен полиестер. Lahey® навлаката овозможува наддушекот да дише.
   Сите материјали од кои е изработен Марго наддушекот се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии и во директен контакт со човекова кожа не предизвикува алергии.

   3.200 ден 2.499 ден

   Достапност: instock

   3.200 ден 2.499 ден

   Достапност: instock

  • Soft Touch – заштитник за душек 270 ден

   Soft Touch – заштитник за душек

   Мека и удобна подлога за спиење со која покрај удобност и заштита на вашиот душек добивате и одлична терморегулација.
   Soft Touch заштитникот за душек е изработен од микрофибер и е исполнет со полиестерски влакна. На четирите агли на заштитникот се поставени ластици за полесно прицврстување.
   Soft Touch заштитникот за душек може да се пере во машина на 40°C.
   Сите материјали од кои е изработен Soft Touch заштитникот за душек се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   270 ден

   Достапност: instock

   270 ден

   Достапност: instock

  • Водоотпорен заштитник 159 ден

   Водоотпорен заштитник

   Водоотпорниот заштитник за душек е создаден да го штити и продолжи животниот век на вашиот душек.
   Заштитникот може да се пере во машина на 40°C.
   Сите материјали од кои е направен водоотпорниот заштитник се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   159 ден

   Достапност: instock

   159 ден

   Достапност: instock

  • Карбонски Заштитник 340 ден

   Карбонски Заштитник

   Карбонскиот заштитник за душек овозможува Вашиот душек да ја задржи свежината и цврстината, додека карбонските влакна кои се во составот на материјалот го намалуваат и отстрануваат елекртицитетот и Ви овозможуваат удобен и релаксиран сон.
   Заштитникот може да се пере во машина на 40°C.
   Сите материјали од кои е направен карбонскиот заштитник се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   340 ден

   Достапност: instock

   340 ден

   Достапност: instock

  • 4.67 out of 5

   Супер Комфорт 990 ден 790 ден

   Супер Комфорт
   4.67 out of 5

   Двослоен заштитник кој го продолжува животниот век на вашата јога и дава чувство на удобност и комфор. Мекоста на овој заштитник го прави лежењето на истиот да се чувствува како “лежење на облаци”.

   990 ден 790 ден

   Достапност: instock

   990 ден 790 ден

   Достапност: instock

   На промоција

  • 2 Капитоне перници 980 ден 499 ден

  • Dreams 3.299 ден 2.299 ден

  • Larissa перница 500 ден 299 ден