0 ден
  • 5 out of 5

   Dual Color Сет 699 ден

   Dual Color Сет
   5 out of 5

   Донесете свежина во вашата спална соба со обоените Dual Color јоргани и перници. Dual Color јорган/и и Dual Color перницата/те сe изработени од микрофибер во боја и се исполнети со полиестерски влакна.
   Сетот вклучува единечен јорган и една перница или дупли јорган со две перници.
   Јорганот и перницата може да се перат во машина на 60°C.

   699 ден

   Достапност: instock

   699 ден

   Достапност: instock

  • Petunia Сет 699 ден

   Petunia Сет

   Разубавете ја вашата спална соба со еднострано принтаниот сет Petunia (јорган/и и перница/и) кој истовремено ја носи удобноста во вашата спална.
   Принтаниот сет  Ви овозможува менување на страните со што истовремено го менувате изгледот на вашата спална.

   Јорганот е наменет за пролетно/есенскиот дел од годината при што Ви овозмoжува вашето тело да дише додека истовремено ја чуствувате нежноста и топлината на обвивката од која е изработен микрофибер јорганот.

   Перницата e конструирана да нуди максимално ниво на поддршка на вратот и главата, како и правилна поставеност на ‘рбетот за време на спиењето.

   699 ден

   Достапност: instock

   699 ден

   Достапност: instock

  • Snow White сет 750 ден 599 ден

   Snow White сет

   Удобен сет од перница и јорган кој ви овозможува мирен и топол сон во ладните зимски денови.
   Јорганот e изработен од микрофибер и е исполнет со полиестерски влакна.
   Јорганот е штепован со прави канали.

   750 ден 599 ден

   Достапност: instock

   750 ден 599 ден

   Достапност: instock

  • Verano сет 480 ден

   Verano сет

   Перница:
   Традиционалната форма на перница e конструирана да нуди максимално ниво на поддршка на вратот и главата, како и правилна поставеност на ‘рбетот за време на спиењето. Обвивката на перницата е од микрофибер кој обезбедува пријатно чувство додека спиете. Внатрешноста на перницата е исполнета со полиестерски влакна кои нудат распоредување на тежината.
   Перницата е идеална за спиење во сите позиции.

   Јорган:
   Verano јорганот e изработен од микрофибер и е исполнет со полиестерски влакна. Јорганот ви овозмoжува вашето тело да дише додека истовремено ја чуствувате нежноста на обвивката од која е изработен истиот.

   480 ден

   Достапност: instock

   480 ден

   Достапност: instock

  • Бебе Сет – Јорган и Перница 490 ден

   Бебе Сет – Јорган и Перница

   Бебешки јорган и перница кои овозможуваат мирен сон и добро спиење на вашето бебе.

   Јорган100 x 135 cm
   Перница35 x 52 cm
   490 ден

   Достапност: instock

   490 ден

   Достапност: instock

  • Карбонски Сет 1.610 ден 1.290 ден

   Карбонски Сет

   Карбонскиот сет од перница, заштитник и јорган ви овозможува удобен и релаксиран сон. Карбонските влакна кои се во составот на материјалот го намалуваат и отстрануваат елекртицитетот.
   Сетот може да се пере во машина на 40°C.
   Сите материјали од кои е направен карбонскиот сет се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   1.610 ден 1.290 ден

   Достапност: instock

   1.610 ден 1.290 ден

   Достапност: instock

  • Сет јорган + перница 1.500 ден

   Сет јорган + перница

   Удобен сет од перница и јорган кој овозможува мирен сон и притоа ви помага да останете стоплени во ладните зимски денови.

   Јорган155 x 215cm
   Перница50 x 70cm
   1.500 ден

   Достапност: instock

   1.500 ден

   Достапност: instock

   На промоција

  • Uma перница 1.499 ден 899 ден

  • Snow White сет 750 ден 599 ден

  • Карбонски Сет 1.610 ден 1.290 ден