0 ден
  • 4 Сезони Јорган 850 ден 749 ден

   4 Сезони Јорган

   Јорганот за 4 сезони е составен од два јоргански панели со различна тежина кои се лесно прилагодливи според вашите потреби.
   Двата јоргани можат да се користат заедно или одделно. Поединечните панели се со различна дебелина, полесниот панел е со 200g/m² и е соодветен за летниот период а подебелиот е со 400g/m² и одговара за пролетниот и есенскиот период. Поврзете ги двата панели со пластичните дрикери и добивате топол јорган за зимскиот период.

   850 ден 749 ден

   Достапност: instock

   850 ден 749 ден

   Достапност: instock

  • Carbon Јорган 990 ден 690 ден

   Carbon Јорган

   Карбонскиот јорган е изработен од материјал со карбонски влакна и од 400g/m² полнеж и соодветно одговара за есенскиот и зимскиот период од годината.
   Јорганот со својата конструкција го намалуваат електрицитетот и Ви овозможуваат порелаксиран сон и Ве заштитуваат од непријатен мирис и прашина.
   Јорганот може да се пере во машина на 40°C.
   Сите материјали од кои е направен карбонски јорган се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   990 ден 690 ден

   Достапност: instock

   990 ден 690 ден

   Достапност: instock

  • Clara јорган 999 ден 890 ден

   Clara јорган

   Принтаниот јорган Clara e изработен од памук и исполнет со полиестерски влакна. Јорганот Clara ви овозмoжува вашето тело да дише додека истовремено ја одржува топлината на вашето тело.
   Идеален декоративен јорган за пролетен и есенски период.
   Јорганот Clara може да се пере во машина на 40°C.
   Материјалите од кои е направен jорганот Clara се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   999 ден 890 ден

   Достапност: instock

   999 ден 890 ден

   Достапност: instock

  • Double Face јорган 1.060 ден 780 ден

   Double Face јорган

   Разубавете ја вашата спална соба со двострано обоениот јорган кој истовремено ја носи удобноста во вашата спална.
   Двобојноста на јорганот Ви овозможува менување на страните со што истовремено го менувате изгледот на вашата спална.
   Јорганот Ви овозмoжува вашето тело да дише додека истовремено ја чуствувате нежноста на обвивката од која е изработен Anthracite/Red обоениот јорган.
   Идеален јорган кој ја регулира топлината на вашето тело во летниот период.
   Јорганот може да се пере во машина на 40°C.
   Материјалите од кои е направен микрофибер обоениот jорган се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   1.060 ден 780 ден

   Достапност: instock

   1.060 ден 780 ден

   Достапност: instock

  • Dual Color Winter 590 ден

   Dual Color Winter

   Зимскиот Dual Color јорган е со полнеж од 400гсм кој што ќе ви овозможи топли ноќи во зимскиот период од годината.

   Екстра мек и пријатен при допир.

   Јорганот ви овозмoжува вашето тело да дише додека истовремено ја чуствувате нежноста на обвивката од која е изработен микрофибер јорганот.
   Идеален јорган кој ја одржува топлината на вашето тело во зимскиот период.
   Јорганот може да се пере во машина на 40°C.
   Материјалите од кои е направен микрофибер обоениот jорган се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   590 ден

   Достапност: instock

   590 ден

   Достапност: instock

  • 5 out of 5

   Dual Color Јорган 699 ден 499 ден

   Dual Color Јорган
   5 out of 5

   Јорганот ви овозмoжува вашето тело да дише додека истовремено ја чуствувате нежноста на обвивката од која е изработен микрофибер јорганот.
   Идеален јорган кој ја одржува топлината на вашето тело во пролетен и есенски период.
   Јорганот може да се пере во машина на 40°C.
   Материјалите од кои е направен микрофибер обоениот jорган се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   699 ден 499 ден

   Достапност: instock

   699 ден 499 ден

   Достапност: instock

  • Easy Јорган 999 ден 890 ден

   Easy Јорган

   Принтаниот јорган Easy e изработен од памук и исполнет со полиестерски влакна. Јорганот Easy ви овозмoжува вашето тело да дише додека истовремено ја одржува топлината на вашето тело.
   Идеален декоративен јорган за пролетен и есенски период.
   Јорганот Easy може да се пере во машина на 40°C.
   Материјалите од кои е направен jорганот Easy се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   999 ден 890 ден

   Достапност: instock

   999 ден 890 ден

   Достапност: instock

  • 5 out of 5

   Polka јоргани 1.190 ден 680 ден

   Polka јоргани
   5 out of 5

   Луксузен и удобен јорган кој има елегантен дизајн кој ја разубавува вашата спална соба.
   Памукот ја регулира температурата на вашето тело во текот на ноќта а полиестерот е познат по својата издржливост и дава својства на лесно одржување на јорганот.
   Печатениот јорган е направен од 50% памук и 50% полиестер и може да се пере во машина на 40°C.
   Сите материјали од кои е направен Polka јорганот се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   1.190 ден 680 ден

   Достапност: instock

   1.190 ден 680 ден

   Достапност: instock

  • Summer soft Јорган 750 ден 550 ден

   Summer soft Јорган

   Summer soft Јорганот e изработен од микрофибер и е исполнет со полиестерски влакна.
   Јорганот ви овозмoжува вашето тело да дише додека истовремено ја чуствувате нежноста на обвивката од која е изработен микрофибер јорганот.
   Јорганот е штепован на квадрати.
   Идеален јорган кој ја одржува топлината на вашето тело во пролетен и есенски период.
   Јорганот може да се пере во машина на 40°C.
   Материјалите од кои е направен микрофибер jорганот се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   750 ден 550 ден

   Достапност: instock

   750 ден 550 ден

   Достапност: instock

  • Urban Јорган 599 ден

   Urban Јорган

   Урбан јорганот е изработен од комбинација на памук и полиестер, спој на природен и синтетички материјал.

   Полиестерот е издржлив и потраен од памукот, додека памукот е помек и лесен. Со комбинација на овие два материјали јорганот ќе биде подолготраен без да се наруши Вашата удобност, ќе и овозможи на кожата да дише и во исто време да ја одржува и регулира температурата на телото.

   Јорганот е исполнет со полиестерски влакна, а неговата “урбана” надворешност го привлекува окото и овозможува Вашата соба да изгледа модерно, средено и топло.

   599 ден

   Достапност: instock

   599 ден

   Достапност: instock

  • Verano јорган 600 ден 299 ден

   Verano јорган

   Verano јорганот e изработен од микрофибер и е исполнет со полиестерски влакна.
   Јорганот ви овозмoжува вашето тело да дише додека истовремено ја чуствувате нежноста на обвивката од која е изработен истиот.
   Идеален јорган кој ја регулира топлината на вашето тело во топлиот дел од годината.
   Verano јорганот може да се пере во машина на 40°C.
   Материјалите од кои е направен Verano jорганот се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии.

   600 ден 299 ден

   Достапност: instock

   600 ден 299 ден

   Достапност: instock

  • Бебешко јорганче 490 ден

   Бебешко јорганче

   Овозможете му на Вашето бебе нежна летна обвивка која истовремено ќе овозможи температурна регулација во летниот период.
   Бебешкото јорганче е изработено од полиестер и памук за нежност и лесно одржување. Памукот ја регулира температурата на телото на Вашето бебе во текот на ноќта а полиестерот е познат по својата издржливост и му дава својства на лесно одржување на јорганчето.
   Бебешкото јорганче е изработено од 50% памук и 50% полиестер и може да се пере во машина на 40°C.
   Сите материјали од кои е изработено бебешкото јорганче се со Oeko-Tex® сертификат со кој се гарантира дека производот не содржи штетни хемикалии и се обезбедува одржливост на здравјето и правилниот разој на бебето.

   Димензија120 x 150cm
   490 ден

   Достапност: instock

   490 ден

   Достапност: instock

   На промоција

  • 3 out of 5

   Snorban перница 799 ден 399 ден

  • Карбонски Сет 1.610 ден 1.290 ден

  • Carbon Јорган 990 ден 690 ден