0 ден
  • New Wave Душек 5.999 ден 4.999 ден

   New Wave Душек

   Со специјална прецизна техника на сечење се создадени две јадрени целини кои совршено се соединуваат во едно јадро на New wave душекот. Идентично пресечената брановидна структура на различните јадра се соединува во центарот на душекот со цел да создаде зонална централна апсорпција на пренесените притисоци од тежината на телото кога имаме две целини кои нудат различна потпора на телото.

   5.999 ден 4.999 ден

   Достапност: instock

   5.999 ден 4.999 ден

   Достапност: instock

  • 5 out of 5

   Унифлекс Душек 11.800 ден 5.900 ден

   Унифлекс Душек
   5 out of 5

   Душекот совршено се прилагодува на секој дел од вашето тело, бидејќи има рамномерна распределба на притисокот по должина на телото. Делува ортопедски и овозможува долг и цврст сон. Идеален за превенција на болка во грбот и вратот. Прилагодлив за спиење од двете страни. Препорачана промена на страната на спиење на период од една година. Душек со исклучителен квалитет произведен заклучно со европските стандарди и критериуми.

   11.800 ден 5.900 ден

   Достапност: instock

   11.800 ден 5.900 ден

   Достапност: instock

   На промоција

  • Kiddo јоргани 799 ден 699 ден

  • Memory Gel перница 1.599 ден 999 ден

  • Bamboo Јорган 1.899 ден 1.299 ден